De Feyter steunt mountainbiker Emile Verhulst – Win een diner!
There are no translations available.

De 13-jarige zoon van één van onze medewerkers heeft na een lang seizoen zich weten te nomineren voor Mountainbiker van het jaar 2011. Na 13 slopende wedstrijden heeft hij de 2 plaats in het puntenklassement weten te behalen.

 

Om de titel van Mountainbiker van het jaar te behalen, zijn echter niet alleen de sportieve resultaten van belang maar ook uw stem.

Vandaar dat wij onze contacten oproepen om hun stem uit te brengen op Emile Verhulst. Dat kan je doen op onderstaande link.

 

Omdat we jong talent willen steunen, zal GDF ook een duit in de zak doen : van alle klanten die een stem uitbrengen op Emile, zullen wij er één uitloten voor een Bongo-bon twv €99,90!

 

Het volstaat dat u de bevestigingsmail die u zal ontvangen na het uitbrengen van de stem, doorstuurt naar De Feyter. Uit al de inzendingen zal dan een onschuldige hand een winnaar trekken.

 

De website waar u een stem kan uitbrengen, vindt u hier. Net onder de inleiding, maar boven de namen van de genomineerden treft u een link aan die u zal doorverwijzen naar de stempagina’s. U mag in alle categorieën een stem uitbrengen, maar de pagina die voor Emile van belang is, heet Aspiranten 13 jaar.  Op die pagina dient u dan achter zijn naam het bolletje aan te duiden.

 

De bevestigingsmail kan u sturen naar het vertrouwde adres  Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir. . De winnaar van de Bongobon zal telefonisch gecontacteerd worden om zijn prijs te overhandigen.