Diensten ter plaatse

In de meeste gevallen zetten onze klanten de te herstellen onderdelen af in 1 van onze 2 service punten (Hoboken of Londerzeel). Door het aangaan van een partnership met 2 montagefirma's, kunnen we nu ook de montage en demontage ter plaatse aanbieden.

Lees meer...
 
Uitbreiding kottergereedschap

Recent hebben we de beschikbare kottergereedschappen gevoelig uitgebreid. Hierdoor kunnen we niet alleen een groter bereik aan diameters kotteren, maar tevens ook dieper kotteren dan voorheen.

Lees meer...
 
Services actief in de waterwerken

De nabijheid van de Antwerpse haven maakt dat we regelmatig projecten uitvoeren voor havenklanten. Zo hebben we onlangs de onderdelen van 3 pennebanen geleverd voor de steunpilaren van een ponton. De uitdaging hierbij was het behouden van de precisie over een lengte van 24m. 

Lees meer...
 
Recente projecten

Hieronder enkele afbeeldingen van recente projecten. Het betreft steeds serieproductie.

Lees meer...
 
Een stang is geen stang

Het herstellen van cilinders is zoals gekend, dagelijkse kost voor de Services afdeling van De Feyter. Meer dan eens krijgen we cilinders binnen waarvan de stang helemaal krom gebogen is, of nog erger, gewoon afgescheurd. Het blijkt dat er nogal wat klanten zijn die hun cilinders tot over hun limieten drijven.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>