Kunst en cultuur

Je komt ons ook wel eens tegen waar je het niet onmiddellijk verwacht. Als blikvanger voor de overzichtstentoonstelling van de gelauwerde kunstenaar Laurent Reypens, heeft De Feyter mee geholpen aan de realisatie van een bijzonder kunstobject.

Lees meer...
 
Verleng de zomer!

De boog kan niet altijd gespannen staan… Wat dacht je van een frisse duik in het zwembad? Misschien is jouw zwembad wel gemaakt door De Feyter.

Lees meer...
 
Prototypebouw

Het maken van prototypes voor test- of zichtdoeleinden is gemeenzaam bekend. Vandaag willen we een speciale versie in het licht stellen : cut-open modellen en daarbij horende flight cases.

Lees meer...
 
Techniek in de kijker : siliconenmatrijzen

Hoe lijm je een panoramisch dak vast op een auto? Hoe blijft de glasplaat kleven op een zonnepaneel? Twee toepassingen waarvoor De Feyter recent hoge precisie matrijzen in aluminium heeft vervaardigd.

Lees meer...
 
Techniek in de kijker : koudvormschuim

Een andere techniek die we onder de aandacht willen brengen is die van het koud vormschuim (KVS). KVS wordt typisch toegepast in de automobielindustrie, de zitmeulbelindustrie, en bij uitbreiding ook in de medische sector (behandelingstafels en –stoelen). Het gaat hierbij over de vorm in polyurethaan die zich onder de bekleding of voering bevindt.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>