Modelmakerij slaagt met glans in kwaliteitsaudit van Duitse klant

Eind mei heeft één van onze Duitse klanten een kwaliteitsaudit uitgevoerd bij G De Feyter. Het betreft de Duitse vestiging van een multinational actief in het domein van gas compressoren en turbines.

 

We zijn dan ook zeer tevreden met het goede resultaat dat ons bedrijf wist te behalen in deze kwaliteitstest. We hebben onmiddellijk het A-niveau ontvangen en behoren nu tot het selecte kransje van leveranciers.

 

Punten waarop GDF zeer goede scores behaalde, waren :

 

  • De terugvindbaarheid (traceability) van documenten, tekeningen, modellen,... al deze gegevens worden bijgehouden in ons salesforce automation systeem (SFA).
  • Redundantie van onze IT-systemen : alle bedrijfskritische en klantengebonden informatie wordt gestockeerd op redundante servers, met daarbovenop een externe backup van deze gegevens.
  • Formeel opleidingsplan : vanuit onze strategische doelstellingen hebben we een opleidingsplan opgesteld waarin de persoonlijke ambities en de versterking van de kritische functies met elkaar verzoend worden.

 

Alhoewel we niet zo sterk zijn in het uitschrijven van onze kwaliteitsprocedures, blijkt dat ons gezond verstand, buikgevoel en werkmethoden nauw aanleunen met wat van een kwaliteitsbewuste onderneming verwacht mag worden. Onze Duitse klant herhaalt de audit op 6 tot 12-maandelijkse basis. Gezien Duitsland één van onze groeimarkten omvat, zijn we extra gemotiveerd om onze score te behouden en nog te verbeteren.

 

Klanten die eveneens hoge eisen stellen aan kwaliteit kunnen op aanvraag inzage krijgen in het auditrapport.